Loterijen

We leven in een tijd waar er steeds meer hulp nodig is om mensen te helpen die in armoede leven of waar natuurrampen het leven verwoest hebben. Tegelijkertijd gaan de financiŽle mogelijkheden van vele “gewone” mensen echter hard achteruit vanwege de huidige financiŽle crisis.

U kunt er wat aan doen en er zelf ook beter van worden!

Wordt donateur en verdien misschien geld

Loterijen

Geld inzamelen voor goede doelen of sportverenigingen, het gebeurd op vele manieren:

  • via loterijen zoals de postcode loterij, de Lotto, bankgiroloterij en nog vele andere
  • via inzamelingsacties op TV
  • via collectanten aan de deur of in de straat
  • via vrijwillige stortingen van mensen en/of bedrijven

De loterijen die de goede doelen steunen lijken interessant want immers u steunt het goede doel en maakt kans om geld te winnen, maar hoe zit dat nu echt in elkaar?

Lotterijen verdienen heel veel geld aan uw inleg Lotterijen doneren ook aan sportverenigingen postcodeloterij doneerd aan goede doelen maar verdiend zelf ook veel geld

Alle bovengenoemde manieren hebben als gemeenschappelijke eigenschap dat er veel geld verloren gaat aan zaken die niets met de hulp te maken hebben zoals salarissen van directeuren en personeel, onroerend en roerende goederen, overheden en andere overhead.

Aan de ene kant is dit natuurlijk normaal omdat zonder deze mensen er helemaal geen geld bij de goede doelen komt maar moet het op deze manier en zo kostbaar? Zou het ook anders kunnen waarbij er waarschijnlijk net zo veel of misschien zelfs meer geld goed terecht komt maar niet de anderen er aan verdienen maar uzelf gewoon geld kan verdienen door u in te zetten voor het werven van donateurs?

Wij denken van wel! Voor het werven van donateurs krijgt u commissie, ofwel als u donateurs vind dan krijgt u een deel van hun donatie als beloning voor uw inzet. Wij zorgen ervoor dat het geld direct bij de behoefte hebbende mensen of verenigingen komt door alleen maar geld te doneren aan bedrijven die zo goed als geen overhead hebben of door direct projecten te steunen.

Wist u dat bij de postcodeloterij, waarvan zogenaamd 50% van de inkomsten naar goede doelen gaan, van die 50% er weer heel veel geld gaat naar de eigen stichting DOEN gaat? Ook gaat een groot deel van het geld naar stichtingen zoals UNICEF, Oxfam NOVIB, Artsen zonder Grenzen, WNF, Natuurmonumenten en nog anderen waarbij sommige van deze bedrijven wel meerdere directeuren hebben met veel te hoge salarissen.

Er is veelvuldig over deze salarissen en kosten gesproken, er zal altijd heel veel onduidelijkheid over blijven bestaan omdat deze bedrijven dit soort informatie niet graag naar buiten brengen. Om een idee te krijgen van de salarissen van deze directeuren kan men dit zo googelen. Enkele voorbeelden hier en hier.

De keuze is dus aan u, blijft u aan deze stichtingen doneren of met deze loterijen mee spelen of gaat u ervoor zorgen dat er nog meer geld bij het echte goede doel komt en u er bovendien een goed bedrag zelf aan over kunt houden?

U kunt zich via deze link donateur worden en daarna kunt u zich als affiliate aanmelden.

 

leftIcon


Donateurs vinden voor het goede doel en er zelf ook aan verdienen is gewoon eerlijk want u werkt ervoor!

rightIcon

[Home] [Hoe werkt het?] [Testimonials] [Loterijen] [Goede doelen] [Doneren] [FAQ] [Contact]

Copyright 2013 GPSIH BV. All Rights Reserved

Click here for the English version of this site